×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!
  • Students Click Here

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

Jobs

8410 SPEAKER PROBLEM

8410 SPEAKER PROBLEM

8410 SPEAKER PROBLEM

(OP)
WE RECIEVED A REPAIR FOR 13 8410S THAT HAD BAD SPEAKERS. WE TESTED THE BOARDS AND FOUND NO REASON THE SPEAKER WOULDN'T WORK. WHILE SITTING, STARING AT THE BOARDS, THE SPEAKER DECIDED TO WORK. IF WE PLUG THESE PHONES INTO OUR SWITCH AND PLUG AND UNPLUG THE BOARDS ABOUT 10 TIMES-THE SPEAKER STARTS WORKING AGAIN. ITS ALMOST LIKE THEY ARE RECIEVING A DOWNLOAD FROM OUR SWITCH. ANYONE EVER HEARD OF THIS???

RE: 8410 SPEAKER PROBLEM

Yep,

The 8400 en 6400 series pjones get their soundlevel settings from the DEFINITY. if you go in to the DEFINITY adn give the command DISPLAY TERMINAL-PARAMETERS 8400 you should see the settings.
There are country codes for specific countries, but you can also customise these setting.
On page 3 of the DISPLAY FEATURE ACCES CODE you should see the REFRESH TERMINAL PARAMETERS ACCES CODE with this acces code followed by the extension number you'll download the parameters manually, otherwise the DEFINITY will do this ones it runs some maintenance routines.

Hope this helps

RE: 8410 SPEAKER PROBLEM

(OP)
When we send them back will their switch knock out the speakers again?

RE: 8410 SPEAKER PROBLEM

Depends, they'll have to check their switc settings, or have their avaya rep. check it.

RE: 8410 SPEAKER PROBLEM

(OP)
just another quick question-when the mute comes on when the speaker is activated where do you go to change it? An enduser told me to go in and enable the speaker, disable it, unplug the phone, then go back in and enable it again but that didn't work.

RE: 8410 SPEAKER PROBLEM

In station form if you set one-way speaker you will have mute LED on always.
Change station and set two-way speaker.


RE: 8410 SPEAKER PROBLEM

(OP)
Our testing switch is set to 2-way speaker but it still does the same thing.

RE: 8410 SPEAKER PROBLEM

May be you have 8403 type of phone in station form?

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members!

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close