×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Contact US

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

Elite 48 w/FMS(2)-U10... issues...

Elite 48 w/FMS(2)-U10... issues...

Elite 48 w/FMS(2)-U10... issues...

(OP)
Thanks to all for the great posts.  I have inherited and proceeded to cripple a Elite 48 system and the advice here has really helped. If I understand correctly my FMS(2)-u10 card only has two VM ports and that by living in Slot7, with a coid(8) in S4 and the MIFM in S2 the VM ports are numbered 09 and 10.

I have 7 extension MLT's and have assigned them 301-307. I have also assigned the VM ports 309-310.

My understanding of the docs is that my Master Hunt would be 309 -> 310 ->309.  Is this at all right?  

What I would like to do is have the 4 CO's ring at every station.  If BNA then VM should answer.  In the CoSessions app setup I have All Ports Greeting to a TBox that offers 1touch dialing to leave message for employee boxes.  I also have P1 and P2 set to the same boxID.  I am missing something big time.  When I dial any of the Trk Numbers they just ring and ring.  One time I was able to get into my VMail but not anymore.

Any guidance would be greatly appreciated.

RE: Elite 48 w/FMS(2)-U10... issues...

Sounds like your DIT (Direct in termination) and ANA (auto night answer) need to be set in MB 3-42 and 3-43. Assign all trunks to your vm pilot and try it. Post back with your results.

Gary

http://www.gcti.com/contact.asp

RE: Elite 48 w/FMS(2)-U10... issues...

(OP)
Yes.  VM is now working!  New problem.  I have lost my opening greeting and now can not get in to change via a MLT or COSession.  As soon as I hit a 3 trying to dial VM I get an ERROR and busy signal.  I also have a constant flashing Feature button on one of the MLT's.

I think this is all because somehow I lost the need to dial a 9 to seize an open trunk.  I am able to call out with no prefix.

Thanks

RE: Elite 48 w/FMS(2)-U10... issues...

sounds like you somehow killed the 3 as a station in 1-1-46.

in 1-1-4-6 3=001 (for station exts)

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login


Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close