×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Contact US

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

Softconsole Issue

Softconsole Issue

Softconsole Issue

(OP)
Is anybody having this issues with Softconsole
Every so often for no reason it displays the following error, out of the blue

The device name is already being used as an alias by this application.  Use a unique alias.

You can click OK and the error message disapears, it is not effecting operation in any way of the software.

I have recreated the reception account and still seems to think that some else is using the account when it is not

The IPO is a 412 and the PC is WIN2K Pro with 512MB and SP4, directly patched into the same switch as the IPO. I have tried 2 different PC's same error.

RE: Softconsole Issue

Is the message coming from Softconsole or Windows.  Do they have old console, eblf, or Phone Manager Pro installed on same PC, or eblf anywhere else on the system?

RE: Softconsole Issue

I`ve had the same problem.
I had the old version installed ( eConsole & eBLF )
Those were not uninstalled correctly, the registry was not cleaned properly.
I suggest you uninstall softConsole, remove any registry entry named Lucent and Avaya, reboot the system and reinstall the softConsole.
Also check if the soundcard is working, if not remove in the queue settings all paths to any .wav file.

RE: Softconsole Issue

Are they running Phone manager at the same time this is a no no.

RE: Softconsole Issue

(OP)
This fault was found to be related to having the
Play Media File path installed, once this line was removed the application did not show this error. This will be resolved in the next build of softconsole.

Also Softconsole also seems to have a Memory leak which is causing the application to crash once a day. This also is going to be resolved in the next version.

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close