×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Contact US

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

My two nec sv8100 pabx systems are connected by netlink, the sound stops in a day or two.

My two nec sv8100 pabx systems are connected by netlink, the sound stops in a day or two.

My two nec sv8100 pabx systems are connected by netlink, the sound stops in a day or two.

(OP)
Dear Team,
My two nec sv8100 pabx systems are connected by net-link,the sound stops in a day or two,then after restarting the slave system they talk. (I think the call log is created which tells the system Logs are cleared on restart) Please tell the programming so that our problem can be resolved and we don't have to restart the system again and again.
Thanks.

Regards,
R. P. Mahto
Service engineer & programmer.

RE: My two nec sv8100 pabx systems are connected by netlink, the sound stops in a day or two.

SV8100 has been EOL for some time. That said the only way they lose connection is when you have some sort of networking issue cause the packet delay causing it to fall into a survival mode. Something is happening (backups etc, bad network connections etc., router issues) that is causing this. The 8100 is pretty picky so I would start at looking at your network to see what is happening. I have had sv8100 in a fiber network that literally ran for years without a hiccup. The problem is never bandwidth it's going to be packet delay. First thing is to make sure if you are not on a VLAN its traffic has to be prioritized for voice.

RE: My two nec sv8100 pabx systems are connected by netlink, the sound stops in a day or two.

Hi,
Please check your network switch either Poe switch.please use normal network switch.

Thanks

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close