×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Contact US

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

RES3700 V5.5, Adding WS5A, Micros Application Starter.....then nothing

RES3700 V5.5, Adding WS5A, Micros Application Starter.....then nothing

RES3700 V5.5, Adding WS5A, Micros Application Starter.....then nothing

(OP)
Hi everyone,

One of my workstation 610 went down. Could not find a replacement, but did find a WS5A unit in good condition. Plugged it into the network, made the appropriate changes in POS Config and then ran CAL.
I am at a point now where the MICROS Application Starter runs and I get green lights for MDS Host, Client Trust and POS Operations. Yellow for the rest. Server sees the workstation and has a green arrow. In cal the server shows up, the workstation show up with correct IP's. MDShost is correct with IP's.

After it runs, the application starter disappears and then it returns to the windows screen.

UNIT BEING ADDED: WS5A-windows XP, POS 2009

CURRENT SERVER: RES 3700, VER 5.5

Is there a reason everything is lighting up green as it should but my restaurant isn't popping up after?

RE: RES3700 V5.5, Adding WS5A, Micros Application Starter.....then nothing

Open the 3700d log on the server and see what it says for that workstations name.

Specialist in creating custom applications for the Micros POS range: 3700, 9700, Simphony FE, Simphony. SIM Scripts, Data Exports, Simphony extension applications, API Creation and integration. If you need anything please contact me via my website http://www.microspostools.com/

RE: RES3700 V5.5, Adding WS5A, Micros Application Starter.....then nothing

(OP)
Hey CathalMF,

Under logs the workstations are named WK6-01, WK6-02, WK6-03, WK6-04

RE: RES3700 V5.5, Adding WS5A, Micros Application Starter.....then nothing

(OP)
under platform type in network node, should I be putting WS-4LX,5,5A or WINDOWS (32 or 64 bit)
This WS5A is running on windows XP with posready2009

RE: RES3700 V5.5, Adding WS5A, Micros Application Starter.....then nothing

Windows 32/64.

Specialist in creating custom applications for the Micros POS range: 3700, 9700, Simphony FE, Simphony. SIM Scripts, Data Exports, Simphony extension applications, API Creation and integration. If you need anything please contact me via my website http://www.microspostools.com/

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close