×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!
  • Students Click Here

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

Issues with R11.0.4.3
2

Issues with R11.0.4.3

Issues with R11.0.4.3

(OP)
So i'm not sure how many others have these issues and if there are any work arounds that youve all found. updated to 11.0.4.3 , all examples use SIP trunk and either ip or sip endpoints all digital phones seem to work fine, and now:

- some sites have issues with sbm 24's (on a 9611g) going blank when more than one call comes in to the phone.

- SCN cant be built because h323 gatekeeper will not stay on after ip office line is built * i created a h323 phone, though it's all j179
phones on the control unit, and that seems to have caused the gatekeeper to stay enabled after reboot and scn is now up.

- calls that are placed on hold will just drop if put on hold to take another call, this seems to be random on J179 with one JEM sidecar.

I know it's normally not a good idea to use latest release on production but the above sites are part of different clients that have multi-site setups (SCN) and i read that 4.2 had problems with discovering users over an scn so i took the plunge and went to latest. if anyone has any updates on release of 4.4, other than what's on site saying July, that would be great to know. hopefully it doesnt bring more issues than 4.3, do any of you all run a scn with 4.2 and not have any issues?

RE: Issues with R11.0.4.3

The latest release is R11.1. which you can read the release note to see if the issues you have over there. I have customers running on r11.0.4.2 and they are ok. The issue you are referring to is for the scn on R11.4.2 is when you open the Manager software. The Manager can not detect the SCNed sites so you can open them at once. instead you will need to open each site individually. but the scn between the IPO system are working ok.

RE: Issues with R11.0.4.3

You will need to get out your monitor and get some logs, especially look at the SCN's up and down issues.

1. Are the SCN's staying up when the call goes blank?
2. Create a H323 extension to fix this, I have seen this issue before.
3. Change the On hold timeout system wide.

RE: Issues with R11.0.4.3

(OP)
Sorry for late reply, you were right about creating the h323 user. I created it and even though no 96xx on the system it keeps the gatekeeper active and everything works fine.

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close