×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

Multiple simultaneous calls to IPO from SIP device failing after upgrade

Multiple simultaneous calls to IPO from SIP device failing after upgrade

Multiple simultaneous calls to IPO from SIP device failing after upgrade

(OP)
This is a tough one to search in the knowledgebase so I'm hoping someone here might have some direction from me.
A 500v2 r9.1 has a 2N IP Force doorphone connected with a 3rd party endpoint. The doorphone itself, when the button is pressed, makes multiple simultaneous calls to 6 extensions on the IP Office. This is done on the doorphone instead of a group in the IPO because the doorphone also screen pops video to the users' computers. This was working great.

After upgrading the IPO to 11.0.4, the doorphone can only call one extension simultaneously. I can see it attempting all 6 calls, but the first 5 are terminated by the IPO and the 6th goes through fine. If I only specify one recipient, that works fine. I can see the calls connecting in Monitor, then immediately disconnecting, and it almost looks like normal call clearing. Maybe I'm missing a filter I need to see the reason.

If anyone has insight, it would be greatly appreciated.

RE: Multiple simultaneous calls to IPO from SIP device failing after upgrade

Have you tried putting one call from the doorphone to a group on the IpOffice?

RE: Multiple simultaneous calls to IPO from SIP device failing after upgrade

(OP)
That's actually what I have it doing now; that works fine and rings all the phones, since it's just one call from the doorphone. But, the customer needs it back to the previous configuration that was working in 9.1 so they can get video pop on all of the desktops. Still haven't found a solution for this nor what the change was in r11 that broke this.

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close