×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!
  • Students Click Here

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

Ip office No Dial tone in all stations

Ip office No Dial tone in all stations

Ip office No Dial tone in all stations

(OP)
Hi, I've got an Ip Office V2 Rls 6.1 with the follwing modules in the main unit: 2 DS Digital Station Base Card and 1 Combo card and five 30 stations analog expansion modules, Several times a day all the stations (analogs and digitals) lost its dial tone (no dial tone), after 1 or 2 minutes the dial tone come back, I tried changing Ip500V2 Main control Unit, but the failure continued (keeping the same SD card).
Can I use the "System status" or "Monitor" to see what happening, Can I capture or see logs for trying to see what happening?
It could be a hardware or software problem?
Please any ideas?

RE: Ip office No Dial tone in all stations

Yes always use SSa and Monitor to capture prior to any failure. Whe you say the DT goes away at that time I assume they can still call internally? If not what exactly do the phones do? What kind of trunks are we talking about? Need more input here.

If It's Not Broken...Don't Fix It!

Stephen Webb
Norstar, BCM and IP Office Engineer

RE: Ip office No Dial tone in all stations

(OP)
Thanks JustAGlitch, Yes, even internally all stations cannot call, all stations lost their dial tone

RE: Ip office No Dial tone in all stations

Seems like a VCM issue, try to replace the vcm card.

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close