×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!
  • Students Click Here

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

Upgrade from 8.1.91 to 11.0 issue

Upgrade from 8.1.91 to 11.0 issue

RE: Upgrade from 8.1.91 to 11.0 issue

I have seen this numerous times, I believe it is shows cards or modules that have been connected to the unit but are no longer installed or connected. I know that I check to make sure all cards and modules are highlighted that I have in the system now and then proceed with the upgrade.
Mike

RE: Upgrade from 8.1.91 to 11.0 issue

(OP)
Yes teletechman but did you see the first one? It only shows the IP 500 and not all the other stuff under it like the second one does. The first is an 8.1.91 the second one is a 9.0

RE: Upgrade from 8.1.91 to 11.0 issue

you must be remote on that one, I would set up a PC to remote to that is on the same LAN. If the connection drops while you are upgrading you could brick the system. At least with an onsite PC you are less likely to have this happen. You might also see all the info as it is local and not remote so the broadcast is cleaner.
Mike

RE: Upgrade from 8.1.91 to 11.0 issue

(OP)
I am remote to both systems. The server I am on is in data center and the ip offices are in two different buildings. There are 4 other systems like the one that only shows the ip500. I guess I’ll try upgrading them all to 9.0 and see if it shows the rest of the stuff then. The systems not showing all the stuff have a vcm card and a phone 2 card.

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close