×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!
  • Students Click Here

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

Jobs

First upgrade to R11.0.4.2

First upgrade to R11.0.4.2

First upgrade to R11.0.4.2

(OP)
Forcibly upgraded to this release and the uploads failed (like to many other times.

Then went into the embedded file management and uploaded the system files and AGAIN nasty errors due to missing files.

When do they get this finally right in more than 1 release and screw it up in the next 2.

I hope this is not a local problem but after acknowledging all the errors it uploads 3790 files which means it works but is missing files (some for 9600 sets and all of the J189 files)

Anyone have similar stuff happening or are you all not upgrading to this release yet?

Joe
FHandw, ACSS (SME)

Remembering intrigrant 2019

RE: First upgrade to R11.0.4.2

What is your method of upgrading? Also from what version are you upgrading from? Give us more details!

I just did a upgrade as a test on our demo Lab V2 and it went through without any issues from 11.0 SP2 to 11.0 FP4 SP2.

RE: First upgrade to R11.0.4.2

I upgraded our in house system yesterday from 11.0.4 SP1 to SP2 and no issues with the upgrade or any file transfers, but it wasn't that big of a jump for this system.

RE: First upgrade to R11.0.4.2

(OP)
I upgraded from 8.1 to 9.0.12 then to 11

When uploading the files it came up with a lot of files missing, just like the 11.0.4.0 did

I upgraded my virtual server without any issues though but that is done via .iso upload so no issues there

Joe
FHandw, ACSS (SME)

Remembering intrigrant 2019

RE: First upgrade to R11.0.4.2

I upgraded a test system from 11.0.4.1 to 11.0.4.2 and it had no issues. It uploaded over 4000 files.

http://www.atcomsystems.ca

ACSS,AIPS

RE: First upgrade to R11.0.4.2

(OP)
In that case I hope it was a local issue.
Thanks for the information

I am sure that Avaya will bring out a PSN in a couple of months if this is an issue, LOL.

Joe
FHandw, ACSS (SME)

Remembering intrigrant 2019

RE: First upgrade to R11.0.4.2

did a SE 11.0.0.0 (2 servers new install) with 3 IP500v2 Expansions to 11.0.4.2, just sftp the ISO file to /tmp on the primary then used the Web Manager to Transfer ISO from primary server path, upgraded Primary then once done did the rest at the same time, all went through without a hiccup.

RE: First upgrade to R11.0.4.2

I've always done this through web manager. Upload ISO, and the system detected an update is available, simply hit the dropdown to click upgrade.

Never had an issue doing it this way... except the first time I ever did it, I used Safari web browser, and the upload was not supported. Now I use Firefox when I need to upload the ISO using Webmanager.

Travis

RE: First upgrade to R11.0.4.2

If you are missing phone bin files. You can upload them manually

RE: First upgrade to R11.0.4.2

Interessting, many replys did not match to the original question...

Westi,
last week I did a remote update like this (to keep the down time minimal)

- Used Manager to update 500v2
- uncheck 'backup'
- uncheck 'upload files'
- uncheck 'restart phones'

After upgrade finished, I went into embedded file management and used 'upload system files'.
Among the first missing files errors was something about 9670 (never supported in IPO) followed by J189 (not releasen now).

But if using Manager and directly let it upload the files, or if using server edition with ISO upload, there is no such problem.

RE: First upgrade to R11.0.4.2

You are uploading them manually which i answered above so yes i did match the original question.

Also if the Admin suite installed has missing .bin files in the program files location you will get a ton of errors. A lot of these .bin files are not needed anyway.

You can also do a restore of system files as this will restore files that were backed up, so yes do check the "backup" when upgrading just in case.

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close