×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!
  • Students Click Here

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

Jobs

MiVB 9.0 - Maintenance Logs via Telnet not working anymore

MiVB 9.0 - Maintenance Logs via Telnet not working anymore

MiVB 9.0 - Maintenance Logs via Telnet not working anymore

(OP)
Hi,

Has anyone been able to get the Maintenance Logs streaming to work in MiVB 9.0? I'm always getting 'connection refused' so i presume its disabled now?
I'm trying to get the logs to stream to a logging service as there are some very detailed logs in there on the PRI and I'd like to log them so I can be notified what's going on with a PRI.
I saw on a previous thread that you were able to enable some SMDR logging via a debug terminal, do you know if the same type of thing can be enabled with these Maintenance logs?
It's also strange that the MiVB logs these but the MPA service only logs more generic errors when PRI is having issues - not the exact errors like in the Maintenance logs (hence my need for it).
Anyone have an experience with getting this enabled?

RE: MiVB 9.0 - Maintenance Logs via Telnet not working anymore

Your assumption is correct, the long-requested security option of port lockdown is/was available in MSL and as of 9.0 all platforms run in that.
There are specific commands to enable ports if necessary. You can get them from tech support.

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close