×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!
  • Students Click Here

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

Jobs

New issue with Office 365 Excel and vba forms 'flashing' and not running

New issue with Office 365 Excel and vba forms 'flashing' and not running

New issue with Office 365 Excel and vba forms 'flashing' and not running

(OP)
All

I have been using some VBA code for a few years now and it's suddenly stopped working on multiple computers. Only connection seems to be an update to Windows or Excel 365, i.e. it worked on Friday and now isn't!

I have checked for 'Admin rights', i.e. right clicked on Excel.exe and run as Administrator. I have checked propeties and ensured macros can run, etc. I have verified that the 'ocx' is registered in registry.

At a bit if a loss - any thoughts?

RE: New issue with Office 365 Excel and vba forms 'flashing' and not running

Did you try brand new Excel, Alt-F11 create a new Form, and run it?
Does that work?


---- Andy

There is a great need for a sarcasm font.

RE: New issue with Office 365 Excel and vba forms 'flashing' and not running

(OP)
Andy

Many thanks for the response. While you replied I had identified that *was* working on Tuesday evening and recalled updates from MS were installed.

I have compared to a PC that WAS / IS working and the following security updates were installed in the interim:

• KB4494441
• KB4499728
• KB4489899
• KB4495590

I had un installed two of them then the 'remove updates' button seemed to dissapear to resorted to restore system restore from 14th May (before updates and issue.

KB updtes gone and all working!

Does anyone know how to flag this with Microsoft as I found tha a similiar issue occured with KB security updtaes back in 2014 and was resolved when users highlighted!

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members!

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close