×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!
  • Students Click Here

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

Jobs

Avaya G430 - S8300D does not register or ping

Avaya G430 - S8300D does not register or ping

Avaya G430 - S8300D does not register or ping

(OP)
I am setting up a G430 with an S8300D LSP. CM6. G430 firmware is 38.21.2. System platform and templates (6.3) have been installed and configured using the S8300 services port. The utility server has also been configured for DHCP using the S8300 services port. The problem is I have not been able to connect to the CM web interface or utility server when connected through LAN ports 10/3 or 10/4 of the gateway. Can not telnet, SSH, or even ping any IP address on the S8300D through the LAN ports on the gateway. The gateway is registered to the core and root can be accessed using telnet or SSH. Can't ping any IP address on the S8300D (CM, system platform, utility server, etc.) from the gateway. Feels like I am missing something simple?

RE: Avaya G430 - S8300D does not register or ping

You need to configure your G430 and registered it for CM

RE: Avaya G430 - S8300D does not register or ping

Try doing a show faults command in your G430. Also that version of firmware might be too high. If you skipped any firmware versions on your way up, you might need to downgrade your firmware to at least 36.26.0 or lower, and if you still plan to upgrade then make sure you boot on each firware version, install a 37.x version firmware and boot on it before going forward with 38.x

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members!

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close