×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!
  • Students Click Here

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

Jobs

MWI on CP205 not working no LED

MWI on CP205 not working no LED

MWI on CP205 not working no LED

(OP)
Hi all

we have 2 system h4k n X8 connected via ISDN using s2conn and we have XPR connected to h4k.
try leave a message on h4k local,using openstage 15/40 hfa the mailbox button led is lights on while on the X8 try to leave a message success but on the phone cp205 the mailbox button led not light on. what is the problem on the MWI on X8 using cp205?
thanks

RE: MWI on CP205 not working no LED

Hi.

For h4k MWI, have a look on:
https://www.tek-tips.com/viewthread.cfm?qid=179350...

For CP205 device, check on phone WBM config:

Admin > System > Features > Configuration
MWI LED:
Missed call LED:

Options:
- Key only (default)
- Key & AlertBar
- AlertBar only
- No LED

Admin > System > Features > Addressing
MW server URI : IP of XPR server

I cannot tell for OSBiz X8 which settings are for MWI.

RE: MWI on CP205 not working no LED

(OP)
thank. i'll give you a feedback once the test is done.

RE: MWI on CP205 not working no LED

(OP)
thanks it's working on the sip phone automatic appear on the display that u have a message.

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close