×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

Live Mail issue with browser

Live Mail issue with browser

Live Mail issue with browser

(OP)
I have a client that has Windows 7 Home Premium. He is using Live Mail and the program is working fine with regard to general functionality including sending and receiving messages. The problem is that any link within an email message does not render successfully in a browser, whether that be Interenet Explorer 8 or Google Chrome. The browser opens and the link appears but nothing opens. There are no messages and there seems to be no activity occurring either. If the link address is manually copied into the browser while Live Mail is still open it will not open, but if Live Mail and the browser are both closed and the browser is opened by itself and the link is copied into the browser it opens properly. Also if the browser was open before Live Mail was opened it will render the linked pages properly right out of the email as well. I have done a fair amount of research but have not uncovered any incidence of this problem Any ideas or suggestions? Thanks for any info!

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close