×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Contact US

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

NICE Perform issue with CS 1000M

NICE Perform issue with CS 1000M

NICE Perform issue with CS 1000M

(OP)

Issue: We have a CS 1000M with Symposium Link 5.0, we installed a NICE recording solution but for some reason the NICE system is not getting any TN/DN information from the Switch.   We pointed the NICE system to another Symposium link 5.0 system in another site and it works fine.  So the issue seems to be local with this site.  Is there anything on the CS 1000M which would prevent sending the TN/DN info. through Symposium Link.  The following are the basic configuration required for IP Recording.  Ld 17 PARM: IPIE = "YES", Telephone configs:  AST 00 01 and CLS ICR = ICRA.  I have everything working ok at two other locations but at this one site it's just not working.  Any input would be appreciated.  

RE: NICE Perform issue with CS 1000M

(OP)
Don't know if this helps any to identify issue:  This is the response from a working system and the system with the issue..

Non-working System: missing DN/TN field in the response.

Request to CS 1000M (Site A)
FF0A00190C02000105000F0901058132393034FD0300B50301  
Monitor Request
Invoke ID: 2
DN 2904 Extension
DMS: True
MARP/MADN: False

Response from SBC
FF0A000D0C0200010600710300
Monitor Response
Invoke ID: 2
Result: Success

---------------------------------------------------

Working Site - Everything works fine.

Request to CS 1000M (Site B)
FF0A00190D03000105000F0901058136313235FD0300B50301  
Monitor Request
Invoke ID: 3
DN 6125 Extension
DMS: True
MARP/MADN: False

Response from ADC
FF0A00250D0300010600B503013608000036313235EC060090150037049141B40301710300
Monitor Response
Invoke ID: 3
This  DN: 6125
This TN : 9141
Result: Success
 

RE: NICE Perform issue with CS 1000M

do you have iapg set to yes as well on the phones? this is needed to get the information onto link

It's not getting any smarter out there. You have to come to terms with stupidity, and make it work for you.

RE: NICE Perform issue with CS 1000M

can you send us some logs post having made a test call ?

RE: NICE Perform issue with CS 1000M

(OP)
The issue has been resolved getting the latest patch that was available for Symposium 5.0.  The system works ok now.  Just have to battle another issue with a site running Symposium 4.02 (I know its a little old but it's what we have to work with right now)

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login


Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close