×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Contact US

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

Modular Messaging Release 3

Modular Messaging Release 3

Modular Messaging Release 3

(OP)
I'm having problems with an install of MM rel 3.Its using the Avaya MSS with H.323 integration.
The IP trunks are up and the port monitor says that the ports are idle waiting for a call.When I call the MM I get no greetings and the call drops.Have re checked all the programming and it seems ok.
Any ideas?

RE: Modular Messaging Release 3

When i had a problem like that it was in the PBX side programing. are you on a S8xxx avaya?

Ken Means

www.tel-is.com
"I find that the harder I work, the more luck I seem to have."
- Thomas Jefferson (1743-1826)

RE: Modular Messaging Release 3

(OP)
Hi Ken
Thanks for the reply.

yes its on an S8500 CM3.1.1
I have used the latest config notes from the Avaya site and the trunks are idle on the S8500.I can place a call but it drops.I have checked that the codec is set to mulaw.
Not sure where to go next.

RE: Modular Messaging Release 3

what config note are you using is it 88014 version V (05/06)

The only thing i can say it to go over the config note line by line and make sure that it is set just like the note on both sides. When i have had this before it was always on the PBX side but you never know.

Ken Means

www.tel-is.com
"I find that the harder I work, the more luck I seem to have."
- Thomas Jefferson (1743-1826)

RE: Modular Messaging Release 3

(OP)
Hi Ken,
        thanks for your help.You were right about the fault being on the pabx.I was using the latest config notes but the screen shots are not up to date.
The problem was due to the "direct ip to ip audio " being set to yes on the "ch sys fea".
If I set this to no,everything worked fine.So I have put the MM in its own network region(should be doing this anyway,I know!) and turned off direct audio in the network region,but enabled it on the "ch sys fea" .
Problem solved.

RE: Modular Messaging Release 3

Great !

Ken Means

www.tel-is.com
"I find that the harder I work, the more luck I seem to have."
- Thomas Jefferson (1743-1826)

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close