I did a simple test by just selection few fields from the tables and it works out alright. Then i try to join them, it just kinda freeze. No sure if that is the problem. I am trying to do BillOfMaterial repot. here is a copy of my query code.
SELECT BMPRDSTR.PARENT_ITEM_NO AS Level1Parent, BMPRDSTR.COMPONENT_ITEM_NO AS Level1Component, BMPRDSTR.QTY_PER_PARENT AS Level1QTY_PER_PARENT, BMPRDSTR.SEQUENCE_NO AS Level1SEQ, BMPRDSTR_1.PARENT_ITEM_NO AS Level2Parent, BMPRDSTR_1.COMPONENT_ITEM_NO AS Level2Component, BMPRDSTR_1.QTY_PER_PARENT AS Level2QTY_PER_PARENT, BMPRDSTR_1.SEQUENCE_NO AS Level2SEQ, BMPRDSTR_2.PARENT_ITEM_NO AS Level3Parent, BMPRDSTR_2.COMPONENT_ITEM_NO AS Level3Component, BMPRDSTR_2.QTY_PER_PARENT AS Level3QTY_PER_PARENT, BMPRDSTR_2.SEQUENCE_NO AS Level3SEQ, BMPRDSTR_3.PARENT_ITEM_NO AS Level4Parent, BMPRDSTR_3.COMPONENT_ITEM_NO AS Level4Component, BMPRDSTR_3.QTY_PER_PARENT AS Level4QTY_PER_PARENT, BMPRDSTR_3.SEQUENCE_NO AS Level4SEQ, BMPRDSTR_4.PARENT_ITEM_NO AS Level5Parent, BMPRDSTR_4.COMPONENT_ITEM_NO AS Level5Component, BMPRDSTR_4.QTY_PER_PARENT AS Level5QTY_PER_PARENT, BMPRDSTR_4.SEQUENCE_NO AS Level5SEQ
FROM (((BMPRDSTR LEFT JOIN BMPRDSTR AS BMPRDSTR_1 ON BMPRDSTR.COMPONENT_ITEM_NO = BMPRDSTR_1.PARENT_ITEM_NO) LEFT JOIN BMPRDSTR AS BMPRDSTR_2 ON BMPRDSTR_1.COMPONENT_ITEM_NO = BMPRDSTR_2.PARENT_ITEM_NO) LEFT JOIN BMPRDSTR AS BMPRDSTR_3 ON BMPRDSTR_2.COMPONENT_ITEM_NO = BMPRDSTR_3.PARENT_ITEM_NO) LEFT JOIN BMPRDSTR AS BMPRDSTR_4 ON BMPRDSTR_3.COMPONENT_ITEM_NO = BMPRDSTR_4.PARENT_ITEM_NO
WHERE (((BMPRDSTR.PARENT_ITEM_NO) Like "br*"

)
ORDER BY BMPRDSTR.PARENT_ITEM_NO;