Hi everyone,
I have a query which left joins to 3 subqueries containing filters. The syntax looks fine but I keep getting an missing operator on the last expression.
[MAIN PARTS].BULKROOT = 2004SALES.BULKROOT;
Here is the statement:
SELECT *
FROM
(([MAIN PARTS] LEFT JOIN (SELECT [MAIN PARTS].BULKROOT, SALES.YTD
FROM (SALES INNER JOIN REGIONS ON SALES.REGION = REGIONS.REGION_ABV) INNER JOIN [MAIN PARTS] ON SALES.[ITEM-ID] = [MAIN PARTS].PART_NUM
WHERE (((SALES.MONTH)="0608") AND ((REGIONS.REGION)="ALBERTA"))
GROUP BY [MAIN PARTS].BULKROOT, SALES.YTD) AS CURRENTSALES ON [MAIN PARTS].BULKROOT = CURRENTSALES.BULKROOT) LEFT JOIN (SELECT [MAIN PARTS].BULKROOT, SALES.YTD
FROM (SALES INNER JOIN REGIONS ON SALES.REGION = REGIONS.REGION_ABV) INNER JOIN [MAIN PARTS] ON SALES.[ITEM-ID] = [MAIN PARTS].PART_NUM
WHERE (((SALES.MONTH)="0512") AND ((REGIONS.REGION)="ALBERTA"))
GROUP BY [MAIN PARTS].BULKROOT, SALES.YTD) AS 2005SALES ON [MAIN PARTS].BULKROOT = 2005SALES.BULKROOT) LEFT JOIN (SELECT [MAIN PARTS].BULKROOT, SALES.YTD
WHERE (((SALES.MONTH)="0412") AND ((REGIONS.REGION)="ALBERTA"))
GROUP BY [MAIN PARTS].BULKROOT, SALES.YTD) AS 2004SALES ON [MAIN PARTS].BULKROOT = 2004SALES.BULKROOT;
Hope someone can help...thanks.
Mark
I have a query which left joins to 3 subqueries containing filters. The syntax looks fine but I keep getting an missing operator on the last expression.
[MAIN PARTS].BULKROOT = 2004SALES.BULKROOT;
Here is the statement:
SELECT *
FROM
(([MAIN PARTS] LEFT JOIN (SELECT [MAIN PARTS].BULKROOT, SALES.YTD
WHERE (((SALES.MONTH)="0608") AND ((REGIONS.REGION)="ALBERTA"))
GROUP BY [MAIN PARTS].BULKROOT, SALES.YTD) AS CURRENTSALES ON [MAIN PARTS].BULKROOT = CURRENTSALES.BULKROOT) LEFT JOIN (SELECT [MAIN PARTS].BULKROOT, SALES.YTD
WHERE (((SALES.MONTH)="0512") AND ((REGIONS.REGION)="ALBERTA"))
GROUP BY [MAIN PARTS].BULKROOT, SALES.YTD) AS 2005SALES ON [MAIN PARTS].BULKROOT = 2005SALES.BULKROOT) LEFT JOIN (SELECT [MAIN PARTS].BULKROOT, SALES.YTD
WHERE (((SALES.MONTH)="0412") AND ((REGIONS.REGION)="ALBERTA"))
GROUP BY [MAIN PARTS].BULKROOT, SALES.YTD) AS 2004SALES ON [MAIN PARTS].BULKROOT = 2004SALES.BULKROOT;
Hope someone can help...thanks.
Mark