INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Jobs

Issue with Windows server 2016

Issue with Windows server 2016

(OP)
Hi.

I'm new in this forum.

I have and trouble with win2016 server but I did not see a forum for it.

Could I write about 2016 in this forum ??

Thanks in advances
Alfons

RE: Issue with Windows server 2016

Go ahead. We'll also talk to the "Powers That Be" about getting a new forum, too.

James P. Cottingham
I'm number 1,229!
I'm number 1,229!

RE: Issue with Windows server 2016

(OP)
Well

I have a win2016 server VM in a ESXi host as "desktop experience".

Office 2016 is also installed and other programs as "docuware client" citrix plugg-in and some tools ......

At the moment We are testing with only one user.

Once the session is started, after an undefined amount of time, the user can move the cursor, but nothing responds. Menu, icons at the task-bar.......
If we try to pick the session from other terminal we have the same .
If we start an administrator session from other pc, it works normally.
If we close the "damages" session and start again.... we can work more time.
http://www.tek-tips.com/viewthread.cfm?qid=1780401
I think that an application is producing this issue. But I don't know how to find the guilty.

Any idea ??

Thanks in advanced

RE: Issue with Windows server 2016

Quote (OP)

I think that an application is producing this issue. But I don't know how to find the guilty.
Have you tested with a clean install to verify it's an application? Seems if nothing else to go on, it'd be best to start clean, then add in apps until the issue resurfaces.

Also, why did you link back to this thread?

"But thanks be to God, which giveth us the victory through our Lord Jesus Christ." 1 Corinthians 15:57

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members!

Resources

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close