×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Contact US

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

kxtd1232 with tvs100 both a year old dropping calls from cell phones

kxtd1232 with tvs100 both a year old dropping calls from cell phones

kxtd1232 with tvs100 both a year old dropping calls from cell phones

(OP)
every time i call from a land line the call is answered by the voicemail and when i dial 1 the voice mail says transferring to the operator and works fine but when people call in via cell phones they often if not always get disconnected. and ideas as to how to fix this problem.

RE: kxtd1232 with tvs100 both a year old dropping calls from cell phones

sounds stange

you could try taking the disconnect sequence out of the voicemail options just in the off chance that dtmf strings are being missent.  you know where you have dial 1 for operator, by default the * (i think!) key is disconnect the call, try changing it to call the operator.  

dave

RE: kxtd1232 with tvs100 both a year old dropping calls from cell phones

is this an older tvs 100?I had major problems @ one point
with talkoff on the 100 @ one point!like it turned out
that a persons voice could indeed produce a touchtone
1 and I think the C.O. was sending digits also!

RE: kxtd1232 with tvs100 both a year old dropping calls from cell phones

FYI the TVS 100 has not been produced for a few years. It is impossible that you bought a new one a year ago.

RE: kxtd1232 with tvs100 both a year old dropping calls from cell phones

Bit late now, but there was a problem in Aus with the VPS's disconnecting when a mobile called in.  It was due to the background noise produced by the mobile network which the VPS thought was continuous tone...and the VPS would disconnect the line after 10 seconds of continuous tone.  There was a firmware release to fix this problem...just had to upload it and change a hidden setting....maybe that would help...

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login


Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close