×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!
  • Students Click Here

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

Jobs

VM Pro Patch and Time Issue

VM Pro Patch and Time Issue

VM Pro Patch and Time Issue

(OP)
2 quick things!

Has anyone managed to get hold of this VM Pro patch which has been posted on the support site since Monday, but only has the pdf!

http://support.avaya.com/japple/css/japple?temp.groupID=107529&temp.selectedFamily=129044&temp.selectedProduct=129487&temp.selectedBucket=108025&temp.feedbackState=askForFeedback&temp.documentID=198857&temp.selectedRelease=162487&PAGE=avaya.css.CSSLvl1Detail&executeTransaction=avaya.css.UsageUpdate()

Also - got a strange one! Latest 2.1 etc on a 403, with Manager and VM Lite on the same server. For some reason, the time displayed on the phones is an hour behind!!! The server is set to the correct time. I've had to set one of the phones as a system phone where one of the girls can change the time, but each morning it seems to be going back an hour!! I can't think what I can do.....anyone got any ideas!!

Cheers.

RE: VM Pro Patch and Time Issue

Have you checked the time offset in the system tab?

Peter

RE: VM Pro Patch and Time Issue

(OP)
should I need to if it is getting the time from the VM Server? It's blank at the moment....

RE: VM Pro Patch and Time Issue

Blank is what you want.  You've got the time server address set to the specific ip address of your VMS PC, and not broadcast right?

Peter

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close