×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Contact US

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

Groupwise not sending mail

Groupwise not sending mail

Groupwise not sending mail

(OP)
We are using Groupwise 5.5...After installing and playing with Outlook (I don't use it anymore)...

Groupwise will not send my e-mail. It does everything else, including receive mail and
access shared calendars.

I do not know if the Outlook is creating a cause and effect...but any feedback would be helpful.

RE: Groupwise not sending mail

If you look in the GW address book there are probrably no address book. Running Outlook after GW is present on the Comp removes GW address book and are transfered to Outlook address - reinstalling should solve the problem

RE: Groupwise not sending mail

(OP)
I DO see the address book. I can even select a name from it to send e-mail to. The e-mail just doesn't go anywhere.

I am loath to re-install Groupwise ontop of itself, because we have calendars and e-mail going back several months, that I do not want to lose.

RE: Groupwise not sending mail

Check the "Sent" properties in the email and make sure that it is using the Groupwise Message Store. The sent via should be the Groupwise Postoffice/Domain. If it's not and it's still listed as "pending" change the local messaging services to send via the groupwise message store. Any mail that is pending will not be sent and should be deleted since it is trying to use a serice that no longer exists.

RE: Groupwise not sending mail

(OP)
thanks,

That was part of the fix...and it pointed me the right way.
My Sent mail was all Pending.

I went to Nwadmin, Tools and resychronized and everything seemed to work.

RE: Groupwise not sending mail

Wow, thats a marked improvement. In Groupwise versions past any mail that was pending was lost...

RE: Groupwise not sending mail

(OP)
No...it did lose my pending mail...but I can now send.

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close