×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!
  • Students Click Here

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

Jobs

BIG Problem when exporting/Previewing

BIG Problem when exporting/Previewing

BIG Problem when exporting/Previewing

(OP)
I'm using Fireworks MX. Everytime I go to Preview in browser or export after I have all the slices completed, something is going wrong. It exports the slices as a html file, but when I open that file in IE or Dreamweaver, the images for the slices are missing. I've got the images going to the same folder as the file, but there are no images being exported like it's suppose to. I don't have this problem on my MAC, but I'm trying to resolve this problem on my PC at work. Any suggestions on what my be causing this? I've check all settings and they seem to be right. Please help :(

RE: BIG Problem when exporting/Previewing

<i>I'm using Fireworks MX. Everytime I go to Preview in browser or export after I have all the slices completed, something is going wrong. It exports the slices as a html file, but when I open that file in IE or Dreamweaver, the images for the slices are missing. I've got the images going to the same folder as the file, but there are no images being exported like it's suppose to. I don't have this problem on my MAC, but I'm trying to resolve this problem on my PC at work. Any suggestions on what my be causing this? I've check all settings and they seem to be right. Please help :(</i>  

a) possible answer ...
Sounds like maybe you expect the preview function to operate as an export, it is not, it is simply for a quick view of your work in the browser.  Are you expecting "preview" to be your export function?  Note that the Preview typically creates a large GIF for viewing only (to see what I mean, watch your html title when you preview .... it will say gif01 or similar)

b) possible other answer ...
You are exporting correctly, but the images, as you thought, have gone astray.
Carefully check the process of where the images go when you walk through the export wizard (or use the wizard if youa re not ...).  The best way to a foolproof non-loss of sliced images is to CREATE the folder, name it, then choose it via the wizard.  


Answer B) is the only one that actually explains why this would happen on one o/s and not another, UNLESS your settings / option choices in various versions are different.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
I am woman, watch me code.

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close