×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Contact US

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

Incoming call from analog trunk is never answered

Incoming call from analog trunk is never answered

Incoming call from analog trunk is never answered

(OP)

Problem description:  
An incoming call from the analog trunk (module ATM 16) is not answered by the IPO and the user listen the ring-back tone.

I’m testing a lots of ports with a lot of different configurations (loop start, ground start, loop start ICLID) sending the call for different targets like extensions or the IVR (VMPRO).
The IPO never answer the call.

For the outcoming calls this ports work OK.

Another question:

It is possible for incomings calls from an analog trunk to bring a secondary tone and the user dial an extension or an outcoimng call (forwarding). Why ?


Any help will be welcomed.
Thanks

Gustavo

RE: Incoming call from analog trunk is never answered

With regard to the incoming call are you looking at call the call status application to identify if it is reaching the system. I suspect you may have a ring detection issue. There are some settings on the analogue line that control the ring detection you may have to have a look at those.

As for the secondary dial tone feature that is part of VM pro. If you have VM pro have a look at the excises on VMpro it shows how to configure your Auto attendant.

RE: Incoming call from analog trunk is never answered

We have also seen the incomming call probloem, if the dest group is a collective ring grp & a call comes in on a trunt imeadiatly after the previous call has been cleared down it willnot ring on the IPO.

I also tried various settings for the analog trunk with no success.

This fault is currently with Avaya Tech Support

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close