×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!
  • Students Click Here

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

Jobs

Real Time Monitor Problem in Accessing Server!?

Real Time Monitor Problem in Accessing Server!?

Real Time Monitor Problem in Accessing Server!?

(OP)
I installed Real Time Monitor,when i access it from explorer, i click on server & enter username & password, so it gives me unsuccessful login, make sure the server is up & running...what's the problem?? anything missing in installation? what's the default login username??
i went to start/program files/netscout RTM/& i started the server

RE: Real Time Monitor Problem in Accessing Server!?

Hi,

I am experiencing the same problem with my installation of RTM. Did you ever find out what the problem was? Any help would be appreciated.

RE: Real Time Monitor Problem in Accessing Server!?

You must verify the apache, db7srv, ns ngenius native, ngenius native service, ngenius service, nsrmiregistry, nsserver, nstomcat and nswatchdog running on your server and then login on again. You can find more info in the Cisco Forum (RTM related info).

RE: Real Time Monitor Problem in Accessing Server!?

thanks,

I have checked this and it seems that I have a problems with the db7srv services they are not running. When I re-initialise the database they start for a very short period and then stop again. I am having no luck in getting them running. Any ideas?

RE: Real Time Monitor Problem in Accessing Server!?

What version of RTM are you using?. If you have the 1.4 version you must install the sp9 available in Cisco Web page. You must ensure that you stop all RTM services before install sp9 and then start them. If you already install the sp9 try to install it again.

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members!

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close