×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Contact US

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

Interdev won't accept username and password?

Interdev won't accept username and password?

Interdev won't accept username and password?

(OP)
I am trying to connect to a server using Interdev6.

The server is XP PRO with Fronpage Server Extensions 2002.

When I type in the servername it brings up a window asking

for my username and password. When I type them in, it just

keeps bring the window back up.

I am sure I am using the correct u and p.

When I hit cancel it tells me:
You are not authorized to perfom the current operation.

Anyone have any suggestions?

RE: Interdev won't accept username and password?

i am as well having the same problem so if you got an answer please forward it to fguerrache@yahoo.co.uk-i have read that some people have fixd it by configuring the IIS server but i dont know how they configured the iis server some people said they charge 500$ for doing that but outhers advise that it si some think that are not difficult any way we hop we can solve this problem any one knows please can help us???

RE: Interdev won't accept username and password?

i have tried the file you send me but i still have the problem- did you solve yours?

RE: Interdev won't accept username and password?

(OP)
I can logon with FTP, but was never able to connect with Intervdev. The user account is part of the administrators group. I think it is some kind of permissions problem with interdev, i just don't know where to set it.

Here is a screen shot of what i get:
http://www.areafifty1.com/dev/test.jpg

When I enter the correct username and password it just keeps bringing up the logon window.

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login


Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close