×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Contact US

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

ElectraElite 48/192 - calls not going to VM

ElectraElite 48/192 - calls not going to VM

ElectraElite 48/192 - calls not going to VM

(OP)
Howdy!

OK. . .let me start by saying that I am flying by the seat of my pants in doing the admin of this system.  I am more used to Avaya/Lucent and Nortel PBXs.

With that out of the way, let me give you the problem.  I have two lines on my site that will ring and ring and not transfer to VM after X amount of rings.  They will ring and ring forever in night mode without going to VM and in day mode they will ring way too many times before going back to the operator.

I know I caused this by changing a setting on the lines (one of them is mine) because I was experimenting ( I know, I know. . .whadda dope I am) with some settings on these lines with regard to call forwarding.  being a forest for the trees kind of guy, I figured that it would natch be a system programming issue.  Huh.  When I found out that it was a simple Speaker - > 43 -> Dial Destination -> Speaker on the phone in question. . .you would of thought I would have changed the settings back while they were still fresh in my mind.  Right.  Did I mention that I can be a dope?  I have been going through all of the telephone mode 4 settings on a line that I know works and found that all of the settings on the good line and the bad lines are virtually the same (excepting the obvious).  BTW, I have to use the Multiline Term for programming as no PC was set up for programming.  

So. . .if anyone is so inclined to help me out here, I would be most appreciative.

RE: ElectraElite 48/192 - calls not going to VM

(OP)
I have tried deleting the boxes and setting them to new. . .that did not work.  Any insight to help me in the right direction would be great!  

RE: ElectraElite 48/192 - calls not going to VM

I'm a little confused here. By lines you mean extensions right? Or do you mean outside lines (CO lines, SBC lines, same thing.)

And can you explain what is suppose to happen in night mode and day mode.

BTW what's you voicemail extension.

RE: ElectraElite 48/192 - calls not going to VM

(OP)
By lines I do mean extensions. . .sorry, telecom is not the only thing I do, in fact it's not the primary thing I do at all. . .as if you couldn't guess.  Anyhow, in day mode, the line is supposed to ring the default amount of times (I'm not sure what that is) and then go to VM.  The same deal with night mode.  300 and 301 are our VM extensions.

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login


Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close