×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!
  • Students Click Here

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

Jobs

Text Formatting changes in Seagate Info 7

Text Formatting changes in Seagate Info 7

Text Formatting changes in Seagate Info 7

(OP)
Hi all,

I am having a report which is having multiple columns and is installed in the Seagate Info 7. The problem that i am facing is that once i generate the output by scheduling the report with appropriate parameters the data is proper and in proper format. ( I do this by right clicking the desired report and then by selecting schedule and then supply proper parameter date range in the prompt tab and then select the publish format as TEXT in the info tab.) Now the very next minute if i generate the report again by the same parameters and in the same way publish format then the data in the test output file is getting truncated.
e.g.
Case 1 When data is generated for the first time its like this:

ID      Name        Date      Info
12345566XYZASASD 20/12/2003 EDDDDdDD
12345566wwweeeee 12/12/2003 asdadasd

Case 2 When again i schedule the report in a minute after the above output it gives the following output:

ID   Name      Date   Info
12345ZASASD /12/2003 DDDdDD
12345weeeee /12/2003 dadasd


If you can notice the difference between the two cases the second is having some data truncated or overlapped. I if i keep on generating the report for next 10-15 mins or so the output will be this same. BUt if the report is scheduled after some time gap of say 20 mins or so then the output is perfect and it comes out at the case 1.

So i am baffled that why the same report when generated with the same parameters and the same criteria give different outputs in text format if generated within a specific time gap.And works fine if being generated after a specified time gap.

Any help in this direction will be very much appreciated.

Thanks in Advance.

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close