×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!
  • Students Click Here

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

Settup up ANALOG extension....

Settup up ANALOG extension....

Settup up ANALOG extension....

(OP)
Does anyone here know how to set up a analog extension on the AVAYA ip office system?  Please list step by step instructions.

Thank You

RE: Settup up ANALOG extension....

The first thing you need to do it workout the extension mappings in Manager, under extensions.

On a 403 the 2 Alog ports are 74 and 78.
Basically you need to count through the extensions in order that they are connection to the expansion ports. This can be confusing for the first time, but gets easy once you have done it few times.
If you had a 406 and a 8 Pots in expansion 1 the first 8 Extions ports would reflect correctly if you sort the extensions via Physical ID, NOT logical ID

Once you have determined your port you need to create a new user under USERS and make the extension number the same as the Physical port under extensions.

If the port is for a FAX/MODEM i suggest ticking ex Directory and turning VM off.

Reboot when free patch and your done

Hope this helps

RE: Settup up ANALOG extension....

(OP)
HUH?  I just need to set up a pots line. What are you talking about with ports? The set up should be the same with these types of lines as with digital.

RE: Settup up ANALOG extension....

Perhaps you need to be a bit more clear with your question
What are you trying to set up on your analog extn?
where is it connected?
What is its currect extn. no (use callstatus)?
where are you connecting the pot to?

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close