×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Contact US

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

Master server connect issue

Master server connect issue

Master server connect issue

(OP)
Hi Everyone, I am new to creating projects in Interdev and I seem to be having a problem creating a new project based on an existing site.  The site is hosted on one of the company's web servers and I am trying to create the project with this server as the master and the local on my machine.  I have no problems creating projects with sites that are on my local machine, but I can't seem to for the site that is not on my machine.  If I copy the site (in explorer) to my machine and then create the project by connecting to it, I have no problems but it just seems stupid to copy the project over, doesn't that defeat the purpose?  The only thing that I can think of is that that the server where the website is, may be protected and allows me access through the network by identifying me through my NT username.  Could Interdev have a problem connecting because of this?

Any ideas?

ItchyII

RE: Master server connect issue

Hi,  It sounds like you do not have authority/rights setup on your master web server in order for you to create a project on that server and syncronize with your local.  Does it ask for a login?  Can you ping the web server? You may want to check with the web server's administrator to investigate.  I hope this helps some.

TP

RE: Master server connect issue

(OP)
Hi,
    Unfortunately, I do not control the master web server.  I know that there are permissions on set on the server, but I do not get prompted, I get authenticated by my username.  I do have change permissions on the folder that I need to access, but the parent directories are read only for me.  Do you think that that could be the problem?

Itchy

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login


Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close