×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

My dynamically created links wont open in Netscape..

My dynamically created links wont open in Netscape..

My dynamically created links wont open in Netscape..

(OP)
I've been working on my script for a while now without considering the Netscape users out there and would like to accommodate. I tested it with Netscape and it seems that my links do not reference the correct frame, instead they open the page in a new browser. The frame that contains the menu of links has to be CGI created but because it is a dynamically created page, Netscape will not open the page that the link references in the correct frame. I know this to be the problem because if I load a static page of links in the frame, they open in the correct frame. Only with the script created page that the links do not reference correctly. I might have repeated myself here, but I'm having trouble putting it into words.

I hope this question isn't too specific of a problem. It sure looks like it after reading it, but if anyone can help, my gratitude would exceed the limits of rand(100000000)

Phil

RE: My dynamically created links wont open in Netscape..

Could you post an example of the code you use to create the links?

Meddle not in the affairs of dragons,
For you are crunchy, and good with mustard.

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login


Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close