×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Contact US

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

Restoring 7.0 OLAP to OLAP 2000 - Cubes are invisible

Restoring 7.0 OLAP to OLAP 2000 - Cubes are invisible

Restoring 7.0 OLAP to OLAP 2000 - Cubes are invisible

(OP)
I am trying to migrate/upgrade cubes from 7.0 to OLAP 2000.

I backed up the cubes in 7.0 and restored them as an OLAP 2000 cube(s).  Everything worked and it is viewable in the cube browser.   However, one of the databases and and none of the cubes are visible in the OLAP browser client tool or Excel 2000.   Sounds like a permissions issue but everything looks okay.

The OLAP Server runs NT 4.0 along with SQL 2000.

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login


Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close