×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!
  • Students Click Here

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

A/R Reports hang for all but one user

A/R Reports hang for all but one user

A/R Reports hang for all but one user

(OP)
The setup:
1. W2000 server, SP2 with Terminal Services.
2. Accpac Enterprise 5.1A, all latest SP's loaded.

Everything running smoothly (at last!), meaning all the relevant folder permissions have been set correctly.  We still have only the following problem.

The reports involved:
1. A/R Customer Reports | Statements / Letters / Labels.
2. A/R Transaction Reports | Customer Transactions.
3. A/R Transaction Reports | Aged Trial Balance.

The problem:
If user A (a particular user) logs in on the T/S client and then logs into Accpac under any Accpac user name, she can open (1) but not (2) and (3) - referring to the reports above.

If any other user logs in on the T/S client and then logs into Accpac under any Accpac user name, they cannot open any of the three reports.

What happens is the following:
Instead of displaying the screen where you specify the parameters for the report, a small Accpac progress bar is displayed that runs from 0 to 100% and then starts over again, and over, and over.....  Thereafter it is not possible to close Accpac (incorrect procedure, another window is open) although no other windows are visible.  The only solution is to reset the T/S session.

I tried duplicating user A's profile (both W2000 and Accpac); re-installed A/R (with and without the latest SP), all to no avail.  Newly created users are also unable to open any of the reports.

Please help!

RE: A/R Reports hang for all but one user

Hi,

I just a few of my own nightmares with A4W and TS. The reports seem to cause all kinds of trouble in that specific environment. I would first try and use the 4.2 reports and see if they work. Then from there it is quite simple.

Regards

e

ps.

If you are getting the error while in a Terminal Server session, refer to KB 4215. Apply
 SM 5.0 SP3 (or up) and add to the registry this key: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ACCPAC INTERNATIONAL,
 INC.\ACCPAC\Roto With the string value "Standalone" set to "Yes".

11. Make sure the current logged on user has at least Power user rights - for updating the Windows
 registry, HKEY_CLASSES_ROOT.

12. Do not create a map drive for an ACCPAC directory that physically exists on the same machine.
 Simply use the local hard drive letter (launch the program by double clicking Runtime\ACCPAC.exe).

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close