×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Contact US

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

IVS2000 Backups using Matworx 3.61SP4

IVS2000 Backups using Matworx 3.61SP4

IVS2000 Backups using Matworx 3.61SP4

(OP)
When trying to do backups through a modem I get error "Save Unknown Error".  Support says this is a known problem, but I need to do a backup!  Support said to try a different operating system.  I have tried Windows 95, NT and 2000, still no luck.  I have also tried using Matworx 3.53 to no avail.  My local support guy can do a backup through a modem using Windows 98 and Matworx 3.0.8.  Anyone else having these problems?  Can anyone advise???

RE: IVS2000 Backups using Matworx 3.61SP4

What is the latest version of MATWorX you have? You may need to get the latest Service Pack for the version you are trying to use.

RE: IVS2000 Backups using Matworx 3.61SP4

(OP)
I am using Matworx 3.61 with Service Pack 4.

RE: IVS2000 Backups using Matworx 3.61SP4

Probably going to need to get NEC's TAC involved.

RE: IVS2000 Backups using Matworx 3.61SP4

Did you ever get this issue resolved?

RE: IVS2000 Backups using Matworx 3.61SP4

(OP)
No, never have resolved.  I spoke to NEC who stated it's a known problem.  We use Expanets as first point of contact for telephone stuff and they received the same error.  They also stated NEC doesn't support backups through a modem.  I have a MAT Q cable which Expanets stated could be direct connected and a backup could be done.  I was able to do a backup but when trying to verify the backup received an error.  So at this point I'm not sure whether I got a good backup or not.

RE: IVS2000 Backups using Matworx 3.61SP4

Seems like this problem is only on the older 2000 IVS systems. My IVS2's and IPS's backup fine via modem. Well darn, I was hoping I wouldn't have to drive to the site in a hurricane, but looks like I'm gonna have to bite the bullet.

The reason NEC doesn't support backups by modem is because if you were to get a disconnect during the backup, it might corrupt system data. We'll see if I can get a good answer from someone on this issue, though. Will let you know.

RE: IVS2000 Backups using Matworx 3.61SP4

If it is an IVS system have you tried using the old DOS MAT to backup?

www.teamonesolutions.com

RE: IVS2000 Backups using Matworx 3.61SP4

(OP)
No, I haven't.  I'm very new to NEC systems.  I found the Matworx software, loaded it, and have been learning stuff as I go.  That's when I decided it would be a good idea for a backup...but that's when the problems started.

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login


Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close