×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Contact US

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

Submit Produces Error Message FP Not Installed ...

Submit Produces Error Message FP Not Installed ...

Submit Produces Error Message FP Not Installed ...

(OP)
but they are there. I don't use Front Page and, in fact, don't have a copy of it but a client on my server does. I explained we don't provide support, however I want to give the best in customer service so I'd like to help her solve her problem.

This is the code she has written. It continues to give the error message that FP Extensions aren't there ... even though all extentions are installed on the server in her root directory and again in her public_html directory which is where the file with this code is located..
___________________________________Code_____________
<form method="POST" action="_derived/nortbots.htm" onSubmit="location.href='_derived/nortbots.htm';return false;" webbot-action="--WEBBOT-SELF--" WEBBOT-onSubmit>
        <!--webbot bot="SaveResults" startspan u-file="_private/inforeq.htm"
        s-format="HTML/DL" b-label-fields="TRUE"
        s-builtin-fields="Date Time REMOTE_NAME" --><input TYPE="hidden" NAME="VTI-GROUP" VALUE="0"><!--webbot
        bot="SaveResults" endspan i-checksum="43374" -->
    
        <input type="HIDDEN" name="ProductOrService" value="Lost-Dutchman-Goldmine Product 1">

        <h3>Information Request Form</h3>

        <p>Select the items that apply, and then let us know how to
    contact you.</p>

        <p><input type="CHECKBOX" name="SendProductLiterature"
    checked> Send product literature<br>
        <input type="CHECKBOX" name="SendCompanyLiterature"> Send
    company literature<br>
        <input type="CHECKBOX" name="SalesContactRequested"> Have a
    salesperson contact me<br>
        </p>

    
        <table>
          <tr><td align="right"><em>Name</em></td><td><input type="TEXT" name="Name" value size="35"></td></tr>
          <tr><td align="right"><em>Title</em></td><td><input type="TEXT" name="Title" value size="35"></td></tr>
          <tr><td align="right"><em>Company</em></td><td><input type="TEXT" name="Company" value size="35"></td></tr>
          <tr><td align="right"><em>Address</em></td><td><textarea name="Address" rows="5" cols="35">

RE: Submit Produces Error Message FP Not Installed ...

Hi I am going to leave my email address send me her page (URL) so I can take a look at what she is trying to do.
Her posting is going to the wrong folder "="_derived/nortbots.htm" is just a reg "htm" file does nothing with Posting.

It resides on her computer
my email address and I will go look at the page she is have problems with and may be can help her out.

act.dukea.activenetwork.it
Yes I am In italy
Ciao
PineAppleKing

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close