×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Contact US

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

GW disconnects from server sending attachments

GW disconnects from server sending attachments

GW disconnects from server sending attachments

(OP)
Using Groupwise 5.2, and Netware client 4.7 - when user sends an e-mail with an attachment - she gets disconnected from the server and Groupwise shuts down.  We've reloaded both the clients and checked her mail database for corruption.  Any ideas?

Thanks

RE: GW disconnects from server sending attachments

Are you connecting tcpip or direct mapped? Try changing to tcpip only.

RE: GW disconnects from server sending attachments

Why is the Netscape client important? Are you using webaccess?

RE: GW disconnects from server sending attachments

(OP)
We're not using a Netscape client - it's a Netware Client.  And she does have web access.

RE: GW disconnects from server sending attachments

I misread the post.

Connecting with tcp/ip is a good idea. If there's a bad file at least it won't break the connection.

It could also be something with Windows Messaging. Or maybe a corrupt tcp/ip stack.

I might try uninstalling the Netware Client, Groupwise and all the networking configurations. Delete the Novell folder from C: Drive and reinstall everything. And while your at it , upgrade to the latest NetWare client - version 4.8.

Good luck! I hope this helps.

Mark



Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close