×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!
  • Students Click Here

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

ArcserveIT 6.6 for Netware giving media problems

ArcserveIT 6.6 for Netware giving media problems

ArcserveIT 6.6 for Netware giving media problems

(OP)
Arcserve has been running now for 1 year and yet I still continuously get Media errors when it comes to comparing the backed up data. The strange thing is I rotate my tapes every week and one week a Monday backup will be green but the following week with the same tape I get a media problem. This isn't just on 1 tape and I have even tried new tapes with similar problems, has anyone got any suggestions?

RE: ArcserveIT 6.6 for Netware giving media problems

How often do you clean your drives?

RE: ArcserveIT 6.6 for Netware giving media problems

Actually i also got media problem when i doing backup.
After i backup few directories that i choosed. When i try to restore to server then i can't view the individual files.

I choose Media View for Restore.
I have choosed (show all files in directory ) from Option.

However, i still can't view all my directories and files. it only show me a single file.
Did you have facing this problem before?
May i know how do you do the backup setting?
Can you view all the files from your tape before you doing restore?

I would be appreciated if you could reply my question via this e-mail. lim_benedict@hotmail.com

Thank You very Much.

Thanks & Regards,
Benedict Lim

RE: ArcserveIT 6.6 for Netware giving media problems

(OP)
ArcserveIT 6.6 service pack 4 has finally sorted out our problems it took 4 weeks on the phone to computer associates and 3 service packs later we finally have a stable backup system. This just shows what you get if you don't ever give up!!!

RE: ArcserveIT 6.6 for Netware giving media problems

if you buy supported hardware then the backups might work.  ppl who work on this help desk cannot stand muppet customers who blame the software.  There is nothing wrong with arcserve, its just a problem with the person using it

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close