×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Contact US

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

Cursor not responding in projector file

Cursor not responding in projector file

Cursor not responding in projector file

(OP)
I can't get my mouse cursor to respond (change to standard pointer finger) to buttons in a Flash movie I have embedded in a Director projector. I have dumped an SWF into a Director file, created a projector, and when I run my mouse over the Flash buttons, the cursor does not change to "the finger", telling users that there is a button to push. Is this standard? Is there anyway around this?

RE: Cursor not responding in projector file

I think its standard, to get it to work you will need to have scripts in the flash buttons that send a message to director when the mouse enteres and leaves the button telling it what cursor to use.

RE: Cursor not responding in projector file

ive tried the suggested aproach, telling flash to output curs =1 on rollover and curs = 0 on rolloff.

in diretor i used
if ((getVariable(sprite 1, "curs")) = 1) then
    cursor(280)
  end if
  if ((getVariable(sprite 1, "curs")) = 0) then
    cursor(-1)
  end if


BUT!!!! it works in the director part of the projector, but when u are in the flash area the cursor is reverted back to the arrow, even if u get curs to equal 1 still????? it seems that flash overrides director in the projector when it comes to cursors, but disables the ability to change, lots of confusion here, any ideas??

RE: Cursor not responding in projector file

fixed it, it seemed it was only playing up when u ran it in director, once it was in a projector it ran fine )

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login


Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close