×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

Macros created for v4.2a doesn't work properly in v5.0a

Macros created for v4.2a doesn't work properly in v5.0a

Macros created for v4.2a doesn't work properly in v5.0a

(OP)
The vba macros were done with CRYSTL32.OCX and the report with Crystal 8.5 but now that we've upgraded the macro sort of still works but I get a pop-up dialog box prompting to "Export All Pages" or "Page Range X to Y".

I started rewriting the macro using the CRAXDRT.DLL but the order confirmation that are emailed are blank.

Here's a snippet of my code if anyone can point out my problem...

 Dim crxApp As New CRAXDRT.Application
 Dim crxReport As New CRAXDRT.Report
 Dim crxExportOptions As CRAXDRT.Export

 Set OEOPT3 = OpenView("OE0480", "OE")
 Set OEOPT3Fields = OEOPT3.Fields
 OEOPT3.Read

 SrtFrom = Val(Right(FirstInvNumberOTD, 6))
 SrtTo = Val(OEOPT3Fields("INVBODYD"))    
 Set OEINV1 = OpenView("OE0420", "OE")
 Set OEINV1FIELDS = OEINV1.Fields
                                  
 Set crxApp = New CRAXDRT.Application
 Set crxReport = New CRAXDRT.Report
        
 Set crxReport = crxApp.OpenReport(AppDir & "\ORDRACKN.RPT")
 crxReport.DiscardSavedData

 For InvoiceNumberSelected = SrtFrom To SrtTo - 1
   .
   . Each confirmation is emailed out with our their PO# in
   . the subject line and order information in the
   . attachment exported as Rich Text Format
   . However, the attachment is blank and does not contain
   . any OEORDD information
   .
 Next InvoiceNumberSelected

Does anyone have a clue as what I'm doing wrong???

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close