×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!
  • Students Click Here

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

Not Going to Quarantine server

Not Going to Quarantine server

Not Going to Quarantine server

(OP)
Well, I requested this forum, and it happened. Thank You.

Here is my first post.

I am curently using NAV 7.0, and have set up a quarantine server for our user community. When system center discovers a virus on one of my clients, it does not forward the virus to the quarantine server. I have to go to the client, and delete it from there machine. Has anyone come across this ?

I have worked out many many bugs w/ this software, and will help anyone who posts in this forum.

Mike

RE: Not Going to Quarantine server

We have the same trouble - found a setting on the server that was not set. Will check which setting it was.

We cannot automate our def updates so we do that manually to the server which then automatically puts them to the client correctly. How do we get the server to go get the right updates?

Our clients only notify about having viruses when they receive an update, rather than doing it automatically. The same viruses / files / users come up every time as if it is not deleting the files.

not an easy piece of software.

RE: Not Going to Quarantine server

(OP)
Hey...We had the same problem with the definitions not being updated.

Your not going to beleive this, but ver 7.5 fixed that problem ! Everything works as it should except the quarantine. I have not updated our Quarantine server yet, but have to tell you ver 7.5 really is a huge improvemnt.
Everything just WORKS !

As for 7.0, i found that scheduling a def update worked better then having the server contact symantec after x amount of time.

Hope this helps

RE: Not Going to Quarantine server

We have 7.5 and the schedule is set to every 24 hours. Does not want to play. It is on NT Server but needs to pull down the updates for 9x too.

You need to check that the port is configured on the server. We missed that setting, but having found it and set it I'm still not sure it is working.

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close