×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Contact US

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

Frontpage not working in Netscape

Frontpage not working in Netscape

Frontpage not working in Netscape

(OP)
Can somebody tell me why my pages designed in Front Page work well
when viewed with Internet Explorer and yet are all messed up viewing
with Netscape.  Also, can this be remedied?
- Phillip (psandifer@email.com)

RE: Frontpage not working in Netscape

First, FrontPages tells you in the manual that some of the bells and whistle dont work in Netscape for obvious reasons.

Then, there is an option in FP where you can tell to be friendly to IE and Netscape.

RE: Frontpage not working in Netscape

(OP)
How do I initiate the function asking FP to be friendly to Netscape?

RE: Frontpage not working in Netscape

I am having somewhat the same problem. I have a page that was created in Front Page that appears fine in IE but shows up totally blank in Netscape. Any help would be appreciated.
Thanks,
Dora

RE: Frontpage not working in Netscape

Open your site and then go to Tools/Page Options and click the Compatability tab.

Change the Browsers, Browser Versions and Servers dropdown and look at the changes to the options below.

If you want cross-platform operation, select Both on Browser and then select what version you want to support.

There are just some features that work in one, but not the other, and there is nothing we can do about it. So you have to pick a middle ground.

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close