×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Contact US

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

BOC EQUIPMENT.Modify Problem

BOC EQUIPMENT.Modify Problem

BOC EQUIPMENT.Modify Problem

(OP)
Hi,

Have recently started using BOC in VB to extract / populate data in MIMS.

Until today, all has gone smoothly, but I now have a problem with the EQUIPMENT.Modify Class / Operation.

We're trying to update values for PlantCode0 to PlantCode5 in MSF600.

I've ran it through the front-end and checked the debugger and noticed that EQUIPMENT.ValidatePlantStruct is run before the EQUIPMENT.Modify. I've recreated this in my code but although the code does not return any errors, the SPN Segment values are refusing to update. Other values within MSQ600 (eq Equipment Description) are however updating without any problems

I'm guessing the problem is down to the way in which I'm structuring the requests. So far I've tried the following:

1 Sending the Validation and Modify as separate requests within one block.

2 Sending the Validation as one block, waiting for the Reply and then sending the Modify request for the same piece of equipment in a new block.

I'm guessing that there is some sort of flag returned from the Validation request that then needs to be added to the Modify request, but can't find any reference to what this might be.

Any ideas, suggestions or pointers as to how I should approach this would be gratefully received.

Cheers,

Jon

RE: BOC EQUIPMENT.Modify Problem

Hi Jon,

It would help if you post the code for option 2.

Cheers,
Mark.

RE: BOC EQUIPMENT.Modify Problem

(OP)
Mark,

Sorted it in the end - the problem was that the Plant Number was being updated by changing the PlantCode segments. My .MODIFY request was still using the original Plant Number, so was failing.

Altered the code to retrieve the Plant Number in the replylist of the validation request, and send this as part of the modify request. Seems to work fine.

Cheers,

Jon

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login


Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close