×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Contact US

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

Problems w/ IBM Client Access for 95 & Novell 4.11 Netware Client

Problems w/ IBM Client Access for 95 & Novell 4.11 Netware Client

Problems w/ IBM Client Access for 95 & Novell 4.11 Netware Client

(OP)
Loaded IBM Client Access for Win95, and ran into problems trying to log into the Network using Novell 4.11 Intranetware Client 2.2 & 3.0. Novell would hang on the login screen. You could right click Network Neighborhood, select Intranetware login and that would allow a connection to the network, but end-user PCs have the Network Neighborhood icon disabled through Poledit, any ideas?

RE: Problems w/ IBM Client Access for 95 & Novell 4.11 Netware Client

Do you load MICROSOFT MSDLC32 for the AS/400 connection? If not, do so and on the Properties-Page set the Numbers of SAP to 5 and CONNECTIONS to 20.

RE: Problems w/ IBM Client Access for 95 & Novell 4.11 Netware Client

Client Access Supports Native TCP/IP. I would advise against the 32 bit DLC (APPC) Connection.
On Client Access Connections just use the Connections Wizard (New Connection) with the IP Address of your AS/400 and it should work.

Randy Cooke
IS Manager
Elkview Coal

Randal Cooke
randy.cooke@elkviewcoal.com
Teck Mining
Just another Techno Super Freak Wannabe....Sigh.

RE: Problems w/ IBM Client Access for 95 & Novell 4.11 Netware Client

i want to make server with windows NT using tbase10 hub/utp cabling and want to connect 5 users to it.
I have done the cabling.My problem is that while loging i am able to locate my 5 clients from clients only, but I am not able to locate my clients from server.I'm running win98 on my clients.
Kindly help me out

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login


Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close