×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!
  • Students Click Here

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

Jobs

Jobs never complete in BE 7.2

Jobs never complete in BE 7.2

Jobs never complete in BE 7.2

(OP)
I have Backup Exec 7.2 with exchange plug in on NT. Every job gets to 99% correctly at a similar transfer rate to the other servers (all BE 6). Then it just sits there after ejecting the tape and will not finish until you put any other tape in.

Any ideas why?

Zel

RE: Jobs never complete in BE 7.2

I work with Seagate on a daily basis and it does not allow tape spanning. Sounds like it is reaching EOT and not updating the directory. When you put in a new tape it must be posting the directory their. I haven't seen your problem, but it is one that I will keep a eye out for. Thankyou for the possible issue.

RE: Jobs never complete in BE 7.2

(OP)
The tape is a white one (20Gb I think) in a brand new Quantum DLT drive (20/40). The server contains 2.5Gb of data so I don't think it is reaching the end of tape. The back up is set to overwrite not append and the tapes are new and are rotated so it is not just a couple of tapes.

Any ideas? The log says the each drive backs up ok at 80Mb per minute or thereabouts the same speed as my other servers but after the backuping up finishes, the job does not.

RE: Jobs never complete in BE 7.2

Do you have any data loss? How many tapes has this happened to? I am having a meeting with Seagate Engineers so If I could get a profile of the system and your backup set and what you have the backup commands set to I may be able to get a definitive answer for you. Seagate is one of our software vendors so they usually jump on my questions and problems. Let me know, I will check into it.

RE: Jobs never complete in BE 7.2

(OP)
Thanks for that. I'd be happier sending server details by email rather than posting here. Can you email youe address to Zelandakh@hotmail.com
I'll send server specs and the latest backup log. Anything else?

RE: Jobs never complete in BE 7.2

Send the log from NT's memory.dmp file if you have it.

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close