×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Contact US

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

K175 Vantage 3 and Expansion Module
8

K175 Vantage 3 and Expansion Module

K175 Vantage 3 and Expansion Module

(OP)
Hi ...

I have IPOSE 11.1.3 with Expansion Server L, each in different location .
when connect K175 to Primary Server, working fine with labled buttons expansion module and search contact perferct.
when connect K175 to Expansion Server L using Primary IP address as file server, working well but the expansion module not showing any programmble label, and the contact not available through search like case one.
the following message appears when connecting to Expansion server L



Note that the Expansion server have K1XXBSupgrade file same as on the Primary.

Is this a connectibity issue or something must to be do on file ???

Thanks

RE: K175 Vantage 3 and Expansion Module

(OP)
Hello ...

can i got help here ?

Thanks

RE: K175 Vantage 3 and Expansion Module

(OP)
Hello ...

The same case occur when connect K155 V2, Local connect with green Presense ( Available), Expansion Module with lable button working and search contact working.
but on remote site when connect it to Expansion L, working with limited function ( Presense Inactive / Label button empty, seach not working )

Thank

RE: K175 Vantage 3 and Expansion Module

(OP)
Hi ..

On the Expansion L Branch, when connect the Vantage phone using the porxy server of the main IPOSE it's working fine, now the problem is found, it's when using branch IP as a proxy server, the problem is that all have the same file and setup.


Thanks

RE: K175 Vantage 3 and Expansion Module

(OP)
Hello ...

Advice Please ??

RE: K175 Vantage 3 and Expansion Module

5
I would call in a professional. You can't run an entire business with multiple posts daily off the back of the goodwill of everyone on this site!

Thanks, Tim
Adelaide, Australia

RE: K175 Vantage 3 and Expansion Module

(OP)
@tac84:

Thank you for your kind literary gesture. Can you now help me with this?

Thanks

RE: K175 Vantage 3 and Expansion Module

3
Go and find an Avaya partner and annoy them with your endless questions mate. They get paid to listen to it, we don't.

Cheers,
BFG9K
Former Avaya IPO/ACCS Technician
Melbourne, Australia

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login


Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close