×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Contact US

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

CAllPilot not working after removing one port to be used as a DN

CAllPilot not working after removing one port to be used as a DN

CAllPilot not working after removing one port to be used as a DN

(OP)
Hello All
Hope everyone is doing well in these hectic times!!!
I have a client that has a CICS with an expansion card in it so the total DN's is 24. However 2 are used for the CallPilot. I needed to add a person to the office phone system as they already have 22 DN occupied and the client is not at a point to upgrade so I suggested that I would take one of the ports that was servicing the CallPilot and use it for then needed extension.
Extension works however the CallPilot does not answer calls on the AA anymore. Should I put the port back and then power cycle the CAllPilot or is there a deeper configuration issue I need to look at in programming.
Many thanks to all in advance for any suggestions
Best regards
Datajockey123

RE: CAllPilot not working after removing one port to be used as a DN

My thoughts were to put the extension ports bad in their original place and if necessary to reboot the CICS

Firebird Scrambler

Nortel & Avaya Meridian 1 / Succession & BCM / Norstar Programmer

Website = http://somertel.net
linkedin

RE: CAllPilot not working after removing one port to be used as a DN

You may have disconnected the primary DN on the CP100?
Put the wiring back exactly the way it was, reboot CP then do F985 and see what the DN is.
Go to Maintenance and see what port that DN is on.
Disconnect the OTHER (secondary) port and test Callpilot.
Check any set to see it's Forward No Answer is pointing to the correct DN.
Use that secondary now available port for the digital set.




=----(((((((((()----=
www.curlycord.com
Toronto, Canada

Add me to LinkedIN

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login


Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close