×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Contact US

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

avcommonos Group removed during filesync

avcommonos Group removed during filesync

avcommonos Group removed during filesync

(OP)
Anyone have any fixes as to why the avcommonos group membership does get added/maintained with an ESS/LSP filesync? If I add the avcommonos group to a user via the CORE SMI and do a save trans all, the group membership does not exist in the LSP/ESS. If I manually add the avcommonos group directly in the LSP, it still gets deleted as soon as a save trans all is done in the core. It's getting annoying adding the membership back to all LSP's in order to patch.

-CL

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login


Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close