×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Contact US

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

HiPath 4000 Users experiencing no dial tone but can still dial but then users have one way audio

HiPath 4000 Users experiencing no dial tone but can still dial but then users have one way audio

HiPath 4000 Users experiencing no dial tone but can still dial but then users have one way audio

(OP)
Users experiencing no dial tone but can still dial but then users have one way audio. This is a Hipath 4000 Version 3 software but with Version 1 hardware.
This is happening on all phones. You can pick the phone up 20 or 30 times you will have dial tone but on the 31st no dial tone. Very intermittent.
We have replaced power supplies, SIUX boards, switchover processors and the system runs ok for about a week but the problem comes back.
We have powered system off. The system seems to run for about a week then the problem comes back.
Verified grounding.

RE: HiPath 4000 Users experiencing no dial tone but can still dial but then users have one way audio

What messages are in the HISTA file?
How many LTU do you have? What type of LTU?
Do subscribers of all LTU have these problems?
Have you swapped LTUCE?

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login


Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close