×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Contact US

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

J179 with Ingate SBC

J179 with Ingate SBC

J179 with Ingate SBC

(OP)
Gentlemen,

Has anyone had success setting up J179 remote phones utilizing an Ingate SBC? I can successfully register the phone and make calls, but no programmed buttons (other than 3 call appearances) appear and buttons such as the voicemail button don't work.

This is a Server Edition Release 11.1

Routing is the following:

Public IP to firewall.

SIP ports go to SBC, which routes to the IP Office.
HTTP port requests are currently directed to the Primary Server

I'm sure there's additional information needed. I'm just not sure if this is specific to an Ingate issue. It doesn't appear the 46xxsettings file is being downloaded at this point.

Any suggestions are appreciated.

RE: J179 with Ingate SBC

Quote (wrenchmonkey)

It doesn't appear the 46xxsettings file is being downloaded at this point.

That is your issue right there. If the phone does not get the settings file it will still connect to IPO but only as "standard SIP" phone. You should be able to see this if you look in manager at the extension/user and it should say something similiar in SSA. If you get the phone to grab the settings file it should fix the issue.

The truth is just an excuse for lack of imagination.

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close